صفحه اصلی::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

..
دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

..
سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
..
:: منابع مرحله ملی بخش معارفی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/22 |
منابع مرحله ملی بخش معارفی سی و پنجمین
جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، منابع مرحله ملی بخش معارفی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور اعلام شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه مرحله ملی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت، آزمون بخش معارفی در رشته های آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین(ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی  نیمه اول اسفند ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود.
منابع به شرح جدول ذیل می باشد. همچنین فایل تعدادی از منابع جهت استفاده دانشجویان برگزیده از همین درگاه در دسترس می باشد.

۱. پرسمان معارفی

۲. ترجمه و تفسیر(۱)

۳. ترجمه و تفسیر(۲)

۴. ترجمه و تفسیر(۳)