صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره ۳۱۴

آرشیو خبرنامه الکترونیک

حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .
آرشیو خبرنامه آموزش عالی

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: معرفی فعالیت ‌های بین ‌المللی UT5 در وبینار تخصصی همکاری های علمی ایران و ایتالیا ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/3 |

با حضور قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل، سفرای ایران و ایتالیا و مدیرکل حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت عتف، وبینار تخصصی «کارگروه نقش تعاملات بین ‌المللی پژوهش و فناوری در گسترش فرصت ‌های همکاری»، 27 آذر 1399 برگزار شد.
در این وبینار که همزمان با افتتاح نمایشگاه مجازی هفته پژوهش و فناوری، توسط وزارت عتف برپا شده بود، دکتر شاه ‌حسینی (معاون بین‌ الملل دانشگاه علم و صنعت ایران)، ضمن معرفی فعالیت‌ های دانشگاه در زمینه های تعامل با دانشگاه ‌ها و صنایع ایتالیا، حمل و نقل با راه ‌آهن ایتالیا و ایران، تعاملات اساتید دو کشور با یکدیگر و تبادل دانشجو در سال ‌های قبل، به برنامه راهبردی دانشگاه علم و صنعت ایران و مدل همکاری 2+2 (که شامل یک صنعت و یک دانشگاه از هر یک از طرفین است)، اشاره و بر توسعه همکاری در زمینه فناوری ‌های مختلف با دانشگاه ایتالیا تاکید کرد.

معاون بین الملل دانشگاه، همچنین با معرفی گروه 5 دانشگاه صنعتی کشور موسوم به UT5 (شامل دانشگاه‌ های علم و صنعت ایران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان و صنعتی خواجه نصیرالدین‌طوسی)، به قابلیت ‌های برجسته این پنج دانشگاه بزرگ کشور برای همکاری های مشترک در سطح بین ‌المللی اشاره کرد و ضمن ارائه خلاصه ای از همکاری ‌های قبلی آنها با دانشگاه ‌های ایتالیا، برگزاری دوره ‌های مشترک و انجام پروژه ‌های بزرگ علمی در سطح بین ‌المللی را از اولویت‌ های این گروه دانست.

شایان ذکر است که این وبینار تخصصی توسط اداره کل حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری- که مسئولیت کارگروه ملی هماهنگی تعاملات علمی ‌بین ‌المللی ایتالیا را برعهده دارد- برنامه ‌ریزی شده بود و در آن دکتر عبدالساده نیسی (مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری)، دکتر حسین سالارآملی (قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری در امور بین ‌الملل)، حمید بیات (سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا) و جوزپه پرونه (سفیر ایتالیا در ایران)، سخنران بودند.

در این نشست همچنین نمایندگانی از دانشگاه ‌های ساپینزا، ناپل، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران، شهرک صنعتی اصفهان، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و پارک فناوری گیلان سخنرانی کردند.
دفعات مشاهده: 558 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4247