درباره معاونت ::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
تسهیلات پایگاه::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
برقراری ارتباط::
::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

..
:: ارتقاء جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/15 |
ارتقاء جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۱

براساس اعلام نتایج رتبه‌بندی موسسه تایمز برای سال ۲۰۲۱ که در ۱۲ شهریور اعلام شده است، دانشگاه علم و صنعت ایران در رده‌ی ۶۰۰-۵۰۱ دانشگاه‌های جهان و رتبه چهارم مشترک در بین دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفت. این در حالی است که در سال گذشته دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه ۶۴۶ قرار داشت. در رتبه‌بندی جهانی  تایمز ۲۰۲۱ بیش از ۱۵۲۷ دانشگاه از سراسر جهان و  ۴۷ دانشگاه از کشور موفق به کسب رتبه جهانی شده‌اند.
در سال جاری دانشگاه علم و صنعت ایران در رده‌ی ۲۷۴ جهان از نظر شاخص پژوهش و ۴۱۷ جهان در شاخص آموزش این رتبه‌بندی قراردارد.
شایان ذکر است رتبه‌بندی تایمز هرساله براساس پنج معیار آموزش (شامل درآمد دانشگاه، نظرسنجی، تعداد و نسبت اعضای هیات علمی به دانشجویان، نسبت دانش آموختگان دکتری در سال مورد نظر)، پژوهش (شامل تولیدات علمی در بازه‌ی ۵ سال گذشته و درآمدهای پژوهشی و شهرت پژوهشی)، استنادات (ارجاعات به تولیدات علمی دانشگاه در ۵ سال گذشته)، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی (تعداد استاد و دانشجوی بین‌المللی و مقالات مشترک بین‌المللی) انجام می‌شود.

مطالب مشابه

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4241